Jalan Jalan Japan

January 30, 2020

Mesti ramai yang suka pergi kedai bundle kan...aku pom suka jugak. Sebelum ni aku pernah pergi jalan-jalan japan kat One City...tapi jauh kan...adalah 2 kali pergi . Ada aku dapat dulu short trench jacket rm 15 ..aku pakai sampai ke Amstrerdam.





Aku memang suka jaket dan blazer...sebelum ni aku dah  pernah buat entry jaket-jaket yang aku beli  di  Perth..Amsterdam...Germany dan di malaysia jugak.. Yang tu untuk pakai pergi travel. 

Kali ni aku nak tunjukkan jaket/blazer yang aku beli kat  Jalan-Jalan Japan murah-murah aje dan masih elok., Memang menggila aku beli hahahha sejak Jalan Jalan Japan dah ada dekat umah aku. hahahha



Rm 10 je heheheh...Crop jacket ni.



Ini dah pakai gi opis...ada seluar wide leg pant sama corak kesukaan aku ni.
Bos aku tanya...U beli kat Holland ke...kehkehkeh




Beza kat atas sikit..tak kira pasal corak feveret Rm 10



Lagipon jangan lepaskan kalau dah dapat saiz yang muat.







Yang ni Calvein Klein...Rm 20


Eh h..hilang butang satu...apa ada kisah...kita tukar nanti semua butang..cari yang seakan sama.





Rm 15 sajorkkk..

Ini hasil tangkapan pertama...hahhaha


Seminggu lepas tu datang lagi...



Rm 10 ..yang ni tak ambik...


Tak ambik pasal saiz besar

Alaaa tomey nya budak punya corak houndstooth Rm 10


Yang ni aku ambik..rm 20



Yang ni rm 15...aku ambik..Ni dah pakai ke opis




Rm 10 ..tak ambik sebab ada rodak sikit


Tak Ambik Rm 10


Tak ambik pasal ada lubang


Kemeja rm 15..mujur saiz aku


Ni hari lain plak hahahah




Cardigan houndstooth Rm 5 haruslah beli



Cantik polka dot dark brown tapi kecik



cantik kolar dia bila pakai tapi sempit


Winter coat  Rm 30..cantik..tapi saiz time aku kurus kering dulu boleh le..butang besar tu hiasan je..dia ada butang ketip..senang sikit


Ni sesuai pi travel...rm 10 tapi tak beli


Rm 10 ..pendek sangat tak ambik


Camtiknya pakai gi travel..tak ambik Rm 20


Rm 10 merah haruslah ambik




Tak Ambik pasal laki kata mcm berbulu ...



Tadaaaaaaa    hahahha...haruslah ambik ..baldu kelabu...nak pakai pi London ...saiz aku plak tu. Rm 30






Selalu aku beli  blazer /jaket kat H&M Rm 149..kat sini mcm2 aku dapat walaupon bundle tapi elok sangat,,yelah bukan selalu pon dipakai kan..

Banyak bundle aku pergi kalau baju-baju peremnpuan tah zaman tok kaduk yang dijual...tah apa2...fesyen teruk sangat...jaket atau blazer jangan harap le nak dapat.

kedai bundle yang elok macam Sasuke tu pon tak jual.  Hanya kat JJJ ni je aku jumpa. Baju-baju utk pakai cuaca sejuk pon elok elok kat sini...JJJ ni memang banyak baju perempuan  dijual dari lelaki.































You Might Also Like

1 comments

  1. Kalau rajin and pandai pilih kat Jalan-Jalan Japan memang akan dapat something yang murah tapi best.

    ReplyDelete

Featured post

Percutian Family ke Perth 2017 - Hari kedua (Fremantle, Perth City, Bell Tower)

26 Ogos 2017 - Sabtu Hari kedua bangun bersemangat nak berjalan. Siapkan sarapan dulu. Buat nasi goreng sardin. Bawak bekal roti...

Like us on Facebook