Pertama kali ke Anugerah Meletop Era 2019

June 19, 2019

21 April  2019 (Entri tertangguh)





Tengah sarapan nasi dagang tetiba kakak aku kata nak pergi tak AME sebab abang ipar aku dapat 8 pass masuk. Mestilah nak. Asben takmo pi ...bebudak tu opkos  ler nak...dorang mmg selalu tengok Meletop.




Leepas asar bertolak  naik kereta Ayie''gi ambik maklong.








                                              




Ramai dah orang.


.ehhh sapa yang bagi 8 pass tu??? GUESS WHO...... Tok Ram ...Ramli MS ler hahahaha.

So dia suruh 7.30 mlm ambik pass ,,,kalau tau dia yang serahkan sendiri aku pi jugak nak bergambar hahaha....wowww VIP 





Ramai orang kat luar Arena Axiata  tu terutama budak mudalah. 
Gate bukak 8 nmalam so berpeluh kat luar tu. Kami tengok dulu Red Carpet
...sempatlah tengok beberapa artis Remy Ishak , Sutu Nordiana, Ropie ...






Tengok orang beratur kami pon beratur tepi untuk VIP. Masa Hafiy dan Qaliff dorang tanya umur ...boleh plak Hisham tertinggal tak dapat masuk dalam aibuk2 tu sampai dia call Ayie. Laluan kami tu sekali dengan artis . ..Awie lalu sempat plak dia gosok perut Qaliff. Sukalh Qaliff seba dia minat tengok Bikers Kental. Naik turun tangga gak baru masuk dewan...selisih Nabil..


.nak masuk tu dapat air 100plus sejuk...kami pilih seat depan gak dikawasan VIP yang belakang artis. Kami pilih yang straight ke stage.






 Aku kan rabun malam so duduk jelah kakak aku nampak Zizan dia pi kejar tapi Remy Ishak plak dia dapat uwaaaaa...





Pulul 9 malam baru start...memang riuh-rendah peminat artis kat atas... Kanan  peminat Khai Bahar,,,kiri plak Shafiq Kyle.








Memang happening dan havoc ler. .Mujur kami masuk cepat dan dapat seat sederet.

Masa break iklan aku dan Hafiy keluar ke toilet...Masa diberi 3 minit...dah le toilet gelap...nampak Ismail Izzani rendahnya dia. Bila selesai ...kena tahan takleh masak sampai iklan semula..lama gak berdiri. 

Masa Ella nyanyi memang best giler nyanyi sama ,,,





Bila Suffian Suhaimi  nyanyi lagu M Daud Kilau ramai diri bergelek sekali. 
Exust Reunion pon best . 

Kami balik 12 lebih ...mujur tak sekolah esok sebab siang tadi sukan... Perut dah lapar...balik sampai dekat jam 1 pagi yang dah lelap tu boleh plak laju makan nasi beriani hahahah.

Harap nanti ada [eluang lago...Tq Tok Ram.









You Might Also Like

1 comments

Featured post

Percutian Family ke Perth 2017 - Hari kedua (Fremantle, Perth City, Bell Tower)

26 Ogos 2017 - Sabtu Hari kedua bangun bersemangat nak berjalan. Siapkan sarapan dulu. Buat nasi goreng sardin. Bawak bekal roti...

Like us on Facebook