Deko rumah

January 28, 2020

Lama berkurun tak buat entry.  Bukan malas..tapi susah nak tulis panjang-panjang dengan keadaaan mata aku yang masih belum baik lagi   Lagipon takde pi mana-mana  travel obersi  hehehhe... Tahun depan pon rasanya tak kemana...mereput kat rumah je hahah

Dah hujung-hujung tahun n lepas cuti-cuti ingat nak kemas rumah...tapi tak gak kemas...nak let go barang...tapi dok le menambah barang .



Ini wishlist banyak tahun dah ni hhahaha...setiap kali pi SSF mesti  pi tenung Day Bed.  Masa sales 11.11 terbeli jugak .










Memang  best giler ler ada ni kat ruang menonton . Berebut ...dorang ni makin best le main  PS 4 sambil baring. Ni kalau pasang ekon ada yang tak naik bilik tidur malam.



Ni pon satu lagi yang diidamkan pokok pisang. 



Sebelum ni dah beli fiddle fig kat SSF .




.sekali tu pi Nilai 3 ...lagilah menggila tengok pokok.















Semua  nampak cam real je.


Ni pokok real yg tokey kedai tanam.




Kualiti pokok memang gred A. Murah dari SSF, ..nak beli kat shopee atau seller memang tak berani sebab kualiti berbeza. At least sini dapat raba-raba pokok sbelum beli. Pasu yang aku cari pon banyak kat sini.







Sebelum tahun 2019 berakhir kita pi makan-makan buffet kat hotel. 




 Sekali-sekala makan buffet ...kebetulan Hotel bangi Resort ada promo Buy 1 free 1 adult utk rm 78 . Apa lagfi aku terus book utk 3 orang so dapat le makan 6 orang.











Memang ramai jugak orang ...hari ahad je ada promo ..tatau le 2020 akan buat lagi tak







Sedap ni ada salmon grill ulang makan tu le.











You Might Also Like

0 comments

Featured post

Percutian Family ke Perth 2017 - Hari kedua (Fremantle, Perth City, Bell Tower)

26 Ogos 2017 - Sabtu Hari kedua bangun bersemangat nak berjalan. Siapkan sarapan dulu. Buat nasi goreng sardin. Bawak bekal roti...

Like us on Facebook