Norwex ..Kain Kayangan kah?

December 08, 2020

 



Sana sini viral dah kain kayangan ni..i pon dah terjebak. Tapi memang kain lap Norwex ni memudahkan kita mengemas rumah , memgelap kotoran di dapur, di bilik ..di ruang tamu..dimana sajalah.  Bukan kain lap saja yang ada tapi macam-macam lagi produk yang ada. Semua best belaka.


Ramai kata kain Norwex ni mahal. Kalau berkualiti ..hasil memuaskan apa salahnya. Lagi pun kain ni tahan lama, boleh dicuci dan pakai berulang kali.




 


Kenapa memilih Norwex?

❤ kain gentian mikro yang sangat halus (1/200 dari ukuran rambut manusia) menjadikannya mudah untuk mengambil zarah-zarah kecil dan habuk dari permukaan dan bukan menolaknya.

❤ Baclock yang mana agen antibakteria mikro perak eksklusif  kami. Mempunyai fungsi membersihkan diri, mampu menyahaktifkan 99% bakteria didalam kain dengan hanya memgeringkannya, menghalang bau dan pertumbuhan cendawan didalam kain.

❤Microfiber Norwex memiliki kemampuan untuk membuang hingga 99% bakteria dari permukaan dengan hanya AIR.

❤Kebanyakan kain Mikrofiber Norwex memnpunyai jaminan 1-2 tahun.

❤ Tahan lama bertahun-tahun.


Aku pon dah terjebak dan aku memang A HAPPY USER OF NORWEX PRODUCT

Aku gunakannya dan aku jual.

Banyak benefits join Norwex ni. Nanti aku stori.

Nak tengok segala kelebihan..kegunaan..demo..offers Norwex boleh tgkdi ig dan fb aku.

Nak tahu lebih lanjut boleh  contact aku

0193544350

FB: www.facebook.com/dianady

IG: www.instagram.com/dianady74

IG :www.instagram.com/dy_deco

Aku share banyak di ig dy_deco.

Nak jadi consultant boleh juga pm aku..

Team aku memang best kita guide all the way to the top.


Nanti aku  iat entri untuk setiap kain untuk sharing kelebihannya.




Get the Norwex AppFor a


You Might Also Like

3 comments

Featured post

Percutian Family ke Perth 2017 - Hari kedua (Fremantle, Perth City, Bell Tower)

26 Ogos 2017 - Sabtu Hari kedua bangun bersemangat nak berjalan. Siapkan sarapan dulu. Buat nasi goreng sardin. Bawak bekal roti...

Like us on Facebook