Setelah 2 bulan join NORWEX Family

January 29, 2021



Alhamdulillah..tak pernah lagi joinbiz yang best macam ni.  Bermula dengan tertarik untuk mencuba produk Norwex  untuk pakai sendiri..tapi ai pilih pakej untuk menjadi CONSULTANT. 


Punyalah banyak benefit join Norwex ni..nanti ai cerita..cuma entri kali ni nak share hadiah-hadiah percuma yang ai dapat sepanjang 2 bulan  join Norwex. Nilai barangan percuma ai dapat dekat Rm 2000.  Dengan modal Rm 95 atau Rm 368 tak sangka boleh dapat macam ni punya banyak freegifts.

Label lah apa pun pasal Kain Norwex ni Kain kayangan lah..ai cukup puas hati..happy terjebak dgnnya. 

Untuk menjadi consultant  Norwex ada 2 pakaj boleh dipilih  .

PAKEJ STARTER KIT RM 95 dimana consultant (cst) akan dapat 3 kain mini yang superb...Enviro..Window..Body.


Satu lagi PAKEJ UPGRADED STARTER KIT


Yang mana pakej ni dapat 9 helai kain.

Ai memang ambil yang ini.  Baru best nak kongsi pengalaman pakai kain-kain Norwex dengan customer bila kita dah cuba . Baru seronok nak cerita.



Inilah yang ai dapat..Kotak Penuh Kebahagiaan ai panggil. 

Sebelum sampai kain-kain ni ai dah mula menjual..share dengan famili..kawan-kawan pasal Norwex..Alhamdulillah dalam 4 hari dah dapat 4 customer yang membeli dan register sebagai Elite Customer. 
So ai dah complete Step 1. Ada 3 step dalam 60 hari perlu complete.

Inilah hadiah yang ai dapat untuk Step 1


Dapat Ultra Power Plus detergent 250gm dan Counter Cloth set of 3 bernilai Rm 124.


Hadiah sebelah tu pula dapat dari party yang kita jadi host. Yang mana semua ELite customer yang order barang kita letak dalam party dan bila cukup nilai belian Rm 1200..cst boleh claim hadiah. Itu ai dapat Dish cloth set of 2 dan 2 bekas silicone yang boleh ditekan untuk jima tuang.


Bestkan..jual kat 4 customer dapat hadiah..tambah lagi Elite Customer  dapat hadiah lagi..setiap bulan hadiah bertukar.


Bila cukup 10 ec dan rektut 3 cst..ai dapat naik rank ..kurang sebulan ai dah naik rank Team Achiever..next month tu ai rank up ke Brnd Advocate. Cukup 10 ec tu dengan PSV 600 dapat hadiah yg paling best  set Mop bernilai Rm 430

Dapat wet mop pad...mop base dan Telescopic Mop Handle.

So Step 2 ai complete.

Step 3  pon complete bila dapat rekrut 3 cst yang ambik Upgraded Starter Kit Rm 368.

ALhamdulullah ai dapat selesaikan step 3 sebelum tamat 60 hari. So dapat Superior Dry Mop pad yang pengganti penyapu yg sgt superb..beg mop dan Rubber Brush Rm 430 nilai hadiahnya.





Dalam 2 bulan tu hadiah mop sahaja ai dah dapat nilai Rm 860.


Hadiah host party yang ai dapat lagi adalah


Window cloth purple dan Denim body pack 





Dapat lagi tutup party dan dapat hadiah lagi Bekas silikon dan Hand towel yang super lembut




Setiap bulan dapat


Banyak hadiah 


Jika nak tau pasal Norwex just klik bawah

KLIK https://wa.link/ufhy68


Nak bisnes online?


🎀 Kos permulaan Rm 95/Rm 368

🎀  Dapat produl bernilai Rm 80/Rm 451 dan product literature  bernilai Rm 30

🎀  Bekerja dari rumah sahaja.

🎀 Tak perlu keluar COD,Tak perlu ke Pos Laju. Submit  order online.

🎀 Group support yang terbaik

🎀 Diskaun 20% bagi pembelian sendiri

🎀 Komisen 

🎀 Pelbagai hadiah percuma ..ini yg BEST


Nak tahu lebih lanjut boleh  contact ai

0193544350

FB: www.facebook.com/dianady

IG: www.instagram.com/dianady74

IG :www.instagram.com/dy_deco

Ai share banyak di ig dy_deco www.instagram.com/dy_deco.

Nak jadi consultant boleh juga pm ai..

Team ai memang best kita guide all the way to the top.


Nanti ai buat entri untuk setiap kain untuk sharing kelebihannya.


#norwexconsultant 

#sayapenggunanorwex



You Might Also Like

0 comments

Featured post

Percutian Family ke Perth 2017 - Hari kedua (Fremantle, Perth City, Bell Tower)

26 Ogos 2017 - Sabtu Hari kedua bangun bersemangat nak berjalan. Siapkan sarapan dulu. Buat nasi goreng sardin. Bawak bekal roti...

Like us on Facebook