Menginap di Homestay Teratai Terengganu

March 09, 2020

15 Feb - 16 Feb

Lepas kenduri kami 2 famili je lajak ke Kuala Terengganu...Ada yang belum tengok Drawbridge...London Tower Bridge dah banyak kali dorang tengok

Cuaca memang terik sampai ke senja....kali ni sebab bercuti sekali ngan famili Angah  so aku book banglo besar kat Kuala Ibai. HOMESTAY TERATAI.

Memang besar giler lah banglo 6 bilik tu.








  Dengan ruang tamu besar. Kalau famili ramai memang sesuai  menginap disini. 1 malam hanya rm 400. 
Ada 6 bilik  dimana 3 bilik ada aircond. ini arragement bilik 



. 2 bilik bawah dan 4 bilik di atas. Ada 3 bilik air. 




Ini Bedroom 1   kat atas. Ada bilik air  sekali dalam. Ada ekon dan kipas.



Bilik kat atas rasanya..ada kipas sahaja


Bilik katas ada ekon dan kipas




Bilik kat bawah ada kipas sahaja






 Meja makan ada 2...1 diruang makan dan 1 didapur.


Ruang tamu yang besar

Ruang kelaurga diatas boleh jenguk ke bawah




Balkoni kat atas




Dapur yang lengkap ..ada meja makan juga

Ni meja makan lagi satu

Ni ruang nonton sebelah ruang tamu

Luar rumah pon luas

pandangan atas banglo



You Might Also Like

0 comments

Featured post

Percutian Family ke Perth 2017 - Hari kedua (Fremantle, Perth City, Bell Tower)

26 Ogos 2017 - Sabtu Hari kedua bangun bersemangat nak berjalan. Siapkan sarapan dulu. Buat nasi goreng sardin. Bawak bekal roti...

Like us on Facebook