Oven ku kilat bersinar dengan Norwex Cleaning Paste

February 05, 2021

 


🎀NORWEX CLEANING PASTE🎀

Ai memang puas hati betul dengan Norwex ni. Sapa yang kata mahal tu...dia dah guna ke ...adakah Norwex tak berbaloi dengan harga??

Ai  jadi Norwex User ni start November 2020....tapi dah banyak koleksi kain dan alat-alat mengelap lain yang ai beli selain dapat hadiah dari Norwex.


Entri ni ai nak share pasal Cleaning Paste. Hari tu masa ai  baru join Norwex ..Cleaning Paste(Cp) ni habis  Out of stock. Tertanya-tanya gak apa kehebatan CP ni . Semua orang yang join Norwex tak sabar-sabar tunggu stok sampai.

Akhirnya 11 Dis aritu stok  baru masuk..sampai jem le sistem sebab ramai  berebut beli.  14hb Dis sampai CP ni ke rumah ai  Apalagi laju ai bukak kotak dan petang tu  ai lap Air Fryer oven  ai yang susah betul nak sental dinding dalam tu.

Apa yang ai guna ??

Cleaning Paste ni memang padu berganding dengan Enviro Cloth.





Aku guna Enviroscrubs . Ini memang best..beli dapat 3 helai. Ada 2 side..yang kasar..scrub dan belah satu lagi enviro  cloth. Tak memcalarkan tau.

Basahkan dan calit pada CP 2-3 kali dan mulalah gosok....ummm walllaaaaa  Terus licin dinding oven aku..Ya Allah seronok hati.  Kat dalam oven tu ada penyangkut besi utk panggang ayam..tajam so ai pakai Spirinetts.

Tengoklah tu berkilat bersinar dah kan??

Ai bilas Enviroscrubs tu bawah air paip dan perah. Kemudian lap keseluruhan..memang bersih berkilat.



 kita 

Bersinar kan...terus laku le jualan Enviroscrub ...Cleaning paste dan Sprinetts ai hahahhaha... puas hati.

Sebab ternyata TERBAEK.

Apa kandungan Cleaning Paste ni


Apa lagi kegunaannya




Ini gambar sebelum ..dan selepas


Selain kat Oven ...ai kilatkan jugak cerek buruk lama ni


Amazing kan 


Itu my testimoni...ini plak kawan ai kilatkan barang tembaga


Teringat dulu-dulu tolong mak kilatkan pakai Braso..dah  le busuk..hitam jari. Baham kimia tu...

Pakai Cleaning Paste ni elok..selamat sebab tujuan Norwex adalah untuk mengurangkan penggunaan bahan kimia  dapam kehidupan harian kita.


Bawah kuali pon berkilat tau pakai ni



Kalau nak beli klik bawah ye


KLIK https://wa.link/ufhy68


Nak tahu lebih lanjut boleh  contact ai

0193544350

FB: www.facebook.com/dianady

IG: www.instagram.com/dianady74

IG :www.instagram.com/dy_deco

Ai share banyak di ig dy_deco www.instagram.com/dy_deco.

Nak jadi consultant boleh juga pm ai..

Team ai memang best kita guide all the way to the top.


Nanti ai buat entri untuk setiap kain untuk sharing kelebihannya.


#norwexconsultant 

#sayapenggunanorwex



You Might Also Like

2 comments

Featured post

Percutian Family ke Perth 2017 - Hari kedua (Fremantle, Perth City, Bell Tower)

26 Ogos 2017 - Sabtu Hari kedua bangun bersemangat nak berjalan. Siapkan sarapan dulu. Buat nasi goreng sardin. Bawak bekal roti...

Like us on Facebook